top of page
Esküvő 
Xnip2024-04-18_22-08-23.jpg

Nagy megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy életetek egyik legfontosabb napjának részesei lehetünk. Helyszínünk nyugodt, csendes környezetet biztosít, a tanyát körbeölelő erdő pedig romantikus hátteret kölcsönöz a Nagy napra. Debrecenhez közel, de a város zajaitól mégis távol… 

Az elmúlt 30 év alatt számos esküvő megszervezésének voltunk aktív résztvevői. Minden pár esetében egyéni igényeiknek megfelelő segítséget nyújtunk a szervezésben. 

 

Több helyszín is rendelkezésetekre áll, legyen szó kisebb családias esküvőről, vagy nagyobb létszámú lakodalomról: 

Rendezvényterem
Xnip2024-04-18_22-08-39.jpg

A tanya hangulatos része, mely régiségekkel van díszítve, igazán egyedi, csodás hangulatot adva ezzel a helyszínnek. Termünk 100 vendégnek tud helyet adni, emellett a kényelmes tánctér is biztosítva van. 

Rendezvénysátor
Xnip2024-04-18_22-08-52.jpg

Sátrunk akár 200 fő befogadására is képes. Tegyétek egyedivé lakodalmatokat és varázsoljátok tündérmesévé az eseményt. Igazán különleges hangulata van a sátras esküvőknek. A friss erdei levegő, a tágas terek, és dekorációk mind mind hozzájárulnak, hogy csodaszép és felejthetetlen legyen az élmény. 

Szertartás
Xnip2024-04-18_22-09-03.jpg

Nálunk kihelyezett esketésre is lehetőségetek van, mivel Tanyánk hivatalosan bejegyzett házasságkötő helyszín. A nádfedeles házasságkötő kunyhónk a tó mellett, az erdő ölelésében helyezkedik el. Legyen szó nappali vagy éjszakai szertartásról, garantáltan meghitt és romantikus élményt biztosít számotokra. 

Szállás
Xnip2024-04-18_22-09-14.jpg

Vendégeiteknek nem kell fáradni a szálláskeresésben, hiszen helyben el tudjuk őket szállásolni. Szálláshelyünk 30 férőhellyel rendelkezik. Így nem kell aggódnotok, reggelig rophatják a táncot a messzebbről érkező vendégek is! Számotokra is biztosítunk szobát a Nagy napra a készülődés megkönnyebbítése érdekében. 

Étterem
Xnip2024-04-18_22-09-24.jpg

Egy jó esküvőhöz, a helyszín mellett a legfontosabb talán az ételek minősége. Éttermünkben a hagyományos magyar konyha kerül előtérbe, de fontos, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő ételeket, legyen szó ételallergiáról, vegetáriánus, vegán fogásokról, ezért minden ilyen kérésben segítünk. 

További képek: itt.

 

Csomagjainkról, árainkról személyes találkozás alkalmával tudtok érdeklődni, emellett a helyszínt részletesen bemutatjuk, és minden felmerülő kérdésre választ adunk.

 

Forduljatok hozzánk bizalommal! 

bottom of page